25. november 2020 Af Tilbud i Danmark 0

Spar mange penge online på Black Friday

Midt i hele detailkaoset og de mange forandringer i 2020, forbliver mindst én ting den samme: årets største salgsdag, nemlig Black Friday. Men selvom Black Friday stadig eksisterer i 2020, vil det ikke være den samme oplevelse som før. Vores guide kan hjælpe dig med at få de bedste tilbud den 27. november.

Spar mange penge online på Black Friday

TV og andet elektronik

Lave priser og elektronik tilbud er en selvfølge i forbindelse med at vi nærmer os Black Friday. Det ændrer sig heller ikke i år, på trods af alt det, som sker omkring os. Denne Black Friday finder du nemlig garanteret rabatter på tv samt tablets og laptops.
Med hensyn til de mindre gaver, der kan følge med til dit nye tv, finder du blandt videospil, cd’er, dvd’er og Blu-ray dybt nedsat fra deres originale priser.

Også for gamere er Black Friday en stor og fordelagtig dag. I år skal du se efter besparelser på videospilsystemer, hvis du er interesseret i at spare penge på den front. Forvent derfor tilbud på produkter fra Xbox, PlayStation og Nintendo. Du finder desuden særligt gode tilbud på samlinger af spilleprodukter. Disse inkluderer typisk spilkonsollen plus en kombination af tilbehør dertil eller forskellige spil i en samlet pakke. 

Spar mange penge online på Black Friday

Drop legetøjet

Historisk set har det vist sig, er det bedst at vente til man kommer tættere på jul til at købe ting som dukker, actionfigurer, legesæt og andet legetøj. Du løber risikoen for, at bestemte varer vil blive udsolgt, men du kan muligvis også finde større besparelser på, hvad der er tilbage indenfor legetøj. I de forløbne år har udvalgte legetøjsvare været til salg så meget som 50% lavere pris i de sidste dage op til jul, så derfor kan der være gode penge at spare på legetøj efter Black Friday.

Apple produkter

Der er et specifikt elektronisk mærke, der er særligt populært på Black Friday, nemlig Apple produkter. Apple selv såvel som store detailbutikker tilbyder store rabatter på Apple produkter hvert år, og tidligere generations modeller ser normalt dramatiske tilbud under normalprisen. Disse tilbud kan omfatte prisnedskæringer, gratis gavekort ved køb af et produkt eller en kombination af begge. Rabatterne på Apple produkter forsvinder dog sandsynligvis ikke efter Black Friday. Faktisk har Apple produkter allerede været til salg i salget før Black Friday. Hold derfor øje med tilbud på MacBooks, iMacs, iPhones, iPads, Apple ure og Apple TV. 

Se butiksoversigten her over gode tilbud til Black Friday lige her.