27. december 2020 Af Tilbud i Danmark 0

Sådan laver du en makeover af dit hjem!

Hvordan får dit hjem et nyt frisk pust? 

Er du også en af de mange danskere som har lyst til at lave om i dit hjem, kan lide at flytte rundt på møblerne, eller lave en stor makeover af stuen? Så læs med her! 
Lige nu kan du få 4 gode tips til at lave en helt ny makeover at dit eget hjem, som helt sikkert alle vil lægge mærke til! 

4 tips til en nyere hjem

gulvtæppet

Et gulvtæppe i dit hjem kan gøre store underværker! Ikke blot for selve akustikken, men også for selve stilen i hjemmet. Et gulvtæppe kan nemlig være med til at dele steder eller værelser op i dit hjem, og gøre det mere hyggeligt og hjemligt. Hvis du i forvejen har gulvtæpper derhjemme så prøv at vende dem anderledes eller placer dem andre steder i hjemmet. Prikken over i’et er at få renset gulvtæppet. Så får det mere liv i sig, og kan bidrage med til dit nye friske hjem. I stedet for selv at rense det kan du få hjælp lige her: Billig tæpperensning – så går det lidt nemmere og hurtigere til. 

Maling 

Er du også træt af de lidt for hvide og kedelige vægge i hjemmet? Lige nu er en af de største bolig trends at male den ene væg i et lokale for en fin farve. Især pastelfarver hitter hos danskerne! Hvis du ikke er ligeså våget, så prøv med en beige, grå eller lyseblå til stuen. Det vil helt sikkert klæde den! 

 

Lys det hele lidt op 

Noget der især kendetegner en lækker og  hyggelig bolig er selve belysningen. Er der nok lys i din lejlighed? Gå på jagt i diverse butikker, genbrugser og lignende efter spcielle og unikke lamper, som kan kaste noget lys ud over din nye friske bolig. Udover lamper kan du hoppe med på den store lystrends med snoede og farvede starinlys! Her er mange fine farver og størrelser, som kan pynte i vindueskarmen, på reolen eller sofabordet. Hvem elsker ikke tændte starinlys, og mere hyggeligt bliver det da ikke! 

 

Ryk rundt 

Hvis dit hjem virkelig skal have en ny makeover så ryk rundt med dine møbler. Det giver et helt nyt udseende og stemning, som alle helt sikkert vil lægge mærke til! Måske det kan skabe en helt ny dynamik til dit hjem. Invitere en ven, famile eller hvem du ønsker til at hjælpe dig, og måske få et nyt syn på omrokeringen!