5. marts 2021 Af Tilbud i Danmark 0

Omega er både tidsløst, med et utrolig flot design

Omega er et af de førende på brands på markedet, når det kommer til ure.

Og det er der god grund til, for her går både kvalitet og pris hånd i hånd. For mig er et ur en investering – det kan måske forekomme overraskende for nogen, hvordan det kan være det. Men ser man urpriser er det ofte stigende. Jeg kommer her med 3 gode grunde til, hvorfor sådan en investering, vil forekomme dig værdig – både økonomisk og personligt. 

1. Kvalitet

Uanset hvilket ur du vælger fra Omega vil du være helt sikker på, at kvaliteten er i top. Materialerne er kvalitetssikret, så selvom prisen for et ur synes at være i den høje ende, så kan være sikker på, at du får hvad du betaler for.

Jeg har selv et omega ur fra 1980’erne, og der er aldrig blevet lavet noget på det. Så selvom de betaler et større beløb for uret, så er det stort set omkostningsfrit efterfølgende. Skal du dog bibeholde det i næsten ny stand vil der forekomme servicetjek ca. hvert 5 år. Derudover kan du bare bruge løs uden at bekymre dig om urets stand. Ellers er det muligt at kontakte din forhandler, og der vil selvfølgelig også være en garanti på uret. 

2. Affektionsværdi

For mange er et ur ikke bare et ur. Mange ser det som et smykke eller en genstand, som for dem har stor affektionsværdig. Et ur er ofte en gave til nogen, som man holder meget af. For mange er det ofte noget, som de synes er uden for deres rækkevidde og mange penge at skulle bruge på et ur. Men når først man har et ur, så har man det også. Jeg vil vove og påstå, at du kan have det hele dit liv, når først man har købt det. Desuden ligger der noget anerkendelse i at bære sådan et ur. 

3. Stigende værdi  

For mange er et ur en investering – og ofte en god en af slagsen. For selvom der hvert år bliver lanceret nye kollektioner som ved hvilket som helst andet, så vil du altså være sikker på, at dit ur aldrig vil tabe en betydningsfuld værdi. 

Det siges jo, at man ikke er rigtig voksen får, at man er indehaver af et ur – hvad end det er. Omega er et anerkendt urmærke, som både er tidløst i design og udtryk. De har både ure til han og hun, men også flere unisex-modeller – der er altså noget for enhver smag