2. december 2020 Af Tilbud i Danmark 0

Køb vores Aalborg plakater nu!

Aalborg er en skøn by, og har du først været her en gang så vender du helt sikkert tilbage igen. Med dets mange kulturelle, historiske og naturlige tilbud er det en alsidig by med meget at tilbyde. Derfor kan du vælge at købe et helt særligt minde om Aalborg, enten til dig selv, en du holder af eller til en rigtig aalborgenser. Med vores to flotte Aalborg plakat fra Vilakula kan du tage Aalborg by med dig hvor som helst. Plakaterne kan sagtens købes hver for sig – men her hos Vilakula vil vi absolut anbefale at købe dem sammen, da de bare ser ekstra flotte ud når de hænger sammen. Tjek vores hjemmeside Aalborg plakat ud allerede nu og køb dine plakater, eller læs med her hvor vi præsenterer vores plakater og vores service.

Flotte plakater i god kvalitet

De to plakater har billeder af nogle af de flotteste bygninger og steder i Aalborg, som for eksempel Musikkens Hus og Limfjorsbroen. Plakaterne er blevet trykt på 200 gram semi-mat miljøvenligt papir, så du både får den bedste kvalitet og den mest miljøvenlige løsning på en plakat. Plakaterne kan fås i to størrelser, enten 30*40 centimeter eller i 50*70 centimeter. Derudover tilbyder vi også tilkøb af rammer, som enten kan fås i sort, hvid eller egetræ.

Aalborg fra sin pæneste side

På Aalborg plakaterne får du den pæneste side af Aalborg præsenteret på disse to flotte plakater. Turen starter i Aalborg Zoo, hvorefter turen går downtown til Hotel Hvide Hus, Kunsten og Aalborgtårnet. Derudover kan du se Cimbrertyren, Budolfi Kirke, Østergade, Aalborg Rådhus, Jens Bangs Stenhus og den gamle Landmandsbank. Du får også Toldbodplads, Toldkammeret og Jomfru Ane Gade at se, hvorefter turen går til Jobhuset, Limfjordsbroen, Musikkens Hus, Utzon Centret og Nordkraft. Med andre ord får du hele den pæne havnefront af Aalborg at se på disse to plakater til sammen. De kan sagtens købes hver for sig, men hvis du vil have hele bybilledet med, så vil vi anbefale at købe begge plakater. 

God service hos os

Hos Vilakula tilbyder vi fri fragt i hele Danmark, når du køber dine plakater hos os. Derudover får du 60 dages returret hos os, hvis du nu skulle ændre mening om dit køb. Vi anvender en sikker betalingsservice, så din betaling hurtigt og sikkert kommer igennem. Vi har gjort dette længe, og derfor er vores service og viden i topform. Vi er også stolte over at kunne præsentere en fem stjernet service på vores hjemmeside.