12. december 2020 Af Tilbud i Danmark 0

Hvorfor jeg mener at forsendelse og fragt er genialt!

Forsendelse og fragt har aldrig været vigtigere

I denne tid, vi lever i, har forsendelse og fragt aldrig været vigtigere. For det første fortæller kalenderen os, at det er december – og for mange betyder det julegaveindkøb. Tilmed kan denne tjans for mange være lig med propfyldte stormagasiner, lange køer og tonsvis af mennesker. Overalt! Foruden dette faktum må vi også forholde os til en global pandemi, der i høj grad begrænser vores muligheder – eksempelvis er hverken lange køer eller mange mennesker en særlig god cocktail i øjeblikket.

Men frygt ej! Nedenfor har jeg opridset mine personlige anbefalinger og de fordele, jeg mener, der er ved forsendelse og fragt.

Hvorfor stresse når man kan sidde tilbagelænnet i sin sofa?

Jeg har personligt valgt at handle alle mine julegaver online og dermed anvende forsendelse og fragt og alle mine pakker ligger jeg naturligvis i boblekuverter. Både fordi at jeg heller ikke er typen, der begejsres ved tanken om propfyldte stormagasiner, menneskermylder og timelange køer.

Tilmed er det også koldt. Jeg er derfor utroligt glad for muligheden om at bestille mine julegaver online og få dem fragtet hjem eller til en nærliggende pakkeboks. Muligheden skaber, for mig at se, en enorm fleksibilitet og frihed, og man er som kunde ikke længere bundet op på at skulle nå i 47 forskellige butikker, trodse kulden og stresse rundt. Man kan sågar sidde tilbagelænnet, lunt og trygt i sin sofa og afvente det kære pakkebuds besøg

Julen er tilmed også reddet

I en tid hvor alting er vendt på hovedet, har julen for mange, inklusiv mig selv, været et billede på at fastholde en vis grad af normalitet. Man kan dertil spørge sig selv, hvad julen i virkeligheden ville være uden gaverne – hvor blev traditionen af? Men jul, dét bliver det og gaver under træet, dét kommer der også. Endda tilbyder mange fragtfirmaer kontaktløs levering, således pakken sættes foran hoveddøren – og med ét bank signalerer pakkebuddet, at du nu trygt kan åbne din dør og dermed undgå kontakt. Smart! Julen er reddet. 

Øvrige fordele 

Jeg har allerede italesat den fleksibilitet, det giver at anvende forsendelse og fragt. Jeg nyder godt af at anvende byens mange pakkebokse og et ekstra plus er, at de ofte er centreret omkring supermarkederne. Således kan man hurtigt og nemt slå to fluer med ét smæk og både klare dagens indkøb og afhentning af julegaver – eller en pakke til sig selv, selvfølgelig. 

De fleste firmaer sørger tilmed for at man, under pakkens rejse fra lager til dig, kan tracke pakkens færden. Jeg plejer, omend det er julegaver eller ej, at følge min pakkes rejse. Personligt husker jeg en morgen, hvor jeg afventede et par støvler, som jeg meget gerne ville tage i brug omgående. Takket være sporingen af pakken, ventede jeg yderligere fem minutter, inden jeg løb ud af døren. De fem minutter betød, at jeg kom afsted med nye støvler på fødderne. Dagen var reddet!