8. januar 2021 Af Tilbud i Danmark 0

GoMore sparer dig for tid og penge

GoMore er Danmarks nyeste platform til dig der ønsker sammenkørelser

Er du også træt af ventetider og høje priser på offentlige transportmidler? GoMore er til dig, som enten kører meget eller som ønsker at skifte de offentlige transportmidler ud med et mere tidssikkert og økonomisk alternativ. Vi er altid lige ved hånden. Læs med her og opdag 5 grunde til, hvorfor du skal vælge GoMore. Få tilmed en Rabatkupon til GoMore

1. Spare dig tid

Mange ønsker ofte ikke at tage offentlige transportmidler, fordi det er enormt tidskrævende. Der er faste og planlagte ruter, og det kan komme til at koste dig meget af din tid. Hos GoMore er ruterne bestemt og du kan søge din nøjagtige rute. Du undgår altså diverse stop og skift på din rute. Det er tilmed muligt at kontakte chaufføren, om der kan laves ændringer I ruten, hvis ikke den angivet er tilpasset dig 100%.

2. Spar Penge og tjen penge

GoMore er baseret på idéen om sammenkørsler. Det betyder, at det både er for dig, der ønsker transport, men også for dig, som alligevel kører ruten. Som chauffør tilpasser du selv prisen, og for dig, som ønsker transport er denne pris ofte billigere end offentlig transport. Der er derfor penge at hente, ved at tage GoMore

3. Fleksibel

Selvom der på GoMore er planlagte ruter er det muligt at ønske stop undervejs. Vi sørger for, at du kan få kommunikation med chaufføren, og her er det muligt at aftale pick-up sted og stop herigennem. Mange af vores brugere er fleksible, og ønsker også at gøre turen ønskværdig for dig. 

4. Dig, der kører meget

Rigtig mange danskere er ejer af en bil, og kører ofte alene den samme rute på foreksempel job. GoMore er til dig, der ønsker at gøre din tur mindre omkostningsfrit. Opret dig allerede i dag, og se, hvilke muligheder der er for dig. 

5. Vi er lige ved hånden 

GoMore findes både som website og app. Ligesom de offentlige transportselskaber er GoMore også lige ved hånden. Download vores app allerede i dag og opret dig som bruger. GoMore er en nemt og let tilgængelig app, hvor du kan søge og booke din næste rejse. Kommunkationen mellem dig og chaufføren er lige ved hånden, og du kan modtage notifikationer omkring din rejse. 

Hvad enten du søger korte eller længere distancer, så står GoMore klar til, at du kan booke din næste rejse.