27. december 2020 Af Tilbud i Danmark 0

Få rabat på din næste parkering

Undgå parkeringsbøden

Der findes få ting i verden, jeg personligt synes, er mere irriterende end en parkeringsbøde. Det føles, hvis du spørger mig, som penge direkte ud af vinduet. I mange af de større, danske byer er betalingsparkering ofte den eneste mulighed, hvis man vil holde parkeret i og omkring bymidten. Ganske enkelt fordi pladsen ofte er trang, og der er mange om budet. Det er derfor vigtigt at huske, at betale for sin bils ophold på p-pladsen, så man undgår en træls bøde. Det er nu en gang væsentligt billigere blot at betale for husleje for sin bil end at punge store, trælse mængder penge ud for en lille papirlap, der har fået plads i bilens forrude. Pludselig kan årets julegave shopping eller den hyggelige kæresteaften bliver en meget dyrere (og mere træls!) affære. Så sig nej tak til grimme og uforudsete overraskelser og betal for din parkering – på forhånd! Det koster meget mere at gøre det på bagkant. 

Hos Parkman kan du nemt og hurtigt downloade en app og på den måde betale for din bils ophold – eller med andre ord; for din parkering. Nemmere bliver det altså ikke. Denne funktionelle app gør det nemt, enkelt og hurtigt for dig at undgå føromtalte parkeringsbøde – og således ikke få en god og hyggelige kæresteaften spoleret på den baggrund. Smart, ikke?

Få en rabatkode!

Ja, du hørte rigtigt. I øjeblikket kan du nemlig få en Parkman rabatkode – hvilket betyder, at du får rabat på din næste parkering. Hvem siger nej tak til at spare penge? Jeg gør i hvert fald ikke! Rabatkoden gør, at du kan bruge din penge på langt sjovere ting end lige netop parkering. Det betyder også, at du med god samvittighed kan spade lidt ekstra til den der kæresteaften eksempelvis. Ta’ i mod det fantastiske tilbud fra Parkman og parkere med god samvittighed – det vil din pengepung takke dig for senere hen. 

Mit bedste råd

Download appen og spar tid næste gang du parkerer. Denne app muliggør også den nemmeste og enkleste måde at betale sin parkering på. Du slipper dermed for at bruge uanede mængder af tid i en kø ved en betalingsautomat. Det skal nemlig ikke være hverken bøvlet eller tidskrævende at betale for sin parkering, hvis du spørger mig. 

Dette tip er særligt godt egnet til de der bor eller ofte færdes i de større byer, hvor parkeringen ofte koster penge. Således kan du også gøre brug af den fine rabatkode og spare penge på din næste parkering. Fantastisk!