29. januar 2021 Af Tilbud i Danmark 0

Erklær din kærlighed med unikke og personlige vielsesringe

Kærlighed er en flot ting, som skal og bør fejres så meget som muligt! En god måde at erklære jeres kærlighed til hinanden er ved at give en personlig og unik vielsesring, som er symbol på jeres kærlighed til hinanden. Og dette er faktisk billigere end man skulle tro.

Du har mulighed for at designe din helt egne unikke og personlige vielsesringe hos Stinne Holm, hvor kærlighed fejres via kærlighedserklæringen i en ring. På unik vielsesring kan du læse mere om disse unikke og personlige vielsesringe fra Stinne Holm. Du kan også læse med her hvor du kort vil blive præsenteret for dine muligheder for unikke vielsesringe. 

Håndlavede vielsesringe

Stinne Holm laver håndlavede vieleses- og forlovelsesringe, som kan blive skabt lige efter dit ønske og dine behov. Du kan booke et personligt møde, hvor i kan tage ind i butikken og fortælle og forklare jeres ønsker, og dermed selv være med til at designe ringene. 

Når du booket dette møde vil i sammen skabe grundprofilen, udformningen og detaljerne, så ringene blive lige som i ønsker det. Stinne Holm hjælper med inspiration, hvadenten det drejer sig om elegante, traditionelle og klassiske vielsesringe eller anderledes og utraditionelle ringe. Det vigtigste er at de afspejler jer, og at det er nogle ringe som i har lyst til at gå med for altid. 

God service som bakker op om jeres ønsker

Stinne Holm har smykkeværksted og butik på Nørrebro, og her kan du booke en tid og komme ind og fortælle om de ønsker og behov, som i har til jeres ringe. Her kan i få så mange eller så få detaljer forklaret, som i har behov for. Hvadenten der skal skitser, sølvprøver, voksmodeller eller noget helt fjerde til, så er Stinne Holm opmærksom på kundeservicen. 

Derudover kan hjemmesiden unik vielsesring også være en hjælp til andre detaljer. Her kan du blandt andet læse om størrelsesguide til jeres ringe, når i skal købe disse, eller i kan læse om smykkepleje, så i passer bedst muligt på jeres vielses- og forlovelsesringe. 

Gode anbefalinger giver dig garanti

Stinne Holm modtager fortsat gode anbefalinger for sin service, sit flotte design og sit unikke arbejde som guldsmed. Med disse gode anbefalinger er du også garanteret et godt forløb med den rette hjælp og støtte i alle detaljer lige fra skitse af design til det færdige produkt. Du kan derfor trygt anvende Stinne Holm til at designe og lave dine vielsesringe.