6. februar 2021 Af Tilbud i Danmark 0

Bosæt dig i det helt nye Aarhus Ø

Drømmer du om at bo tæt på vandet og på byen? I det smukkeste nybyggeri, hvor der er masser at give sig til rundt omkring? På Aarhus Ø finder du masser af lejligheder i forskellige størrelser og prisklasser. Her er ikke langt til byen, og så er der masser af liv og glade dage i områderne rundt omkring. 

Brug havnebadet om sommeren 

Ude på Aarhus Ø finder du det eftertragtet havnebad, som lokker masser af aarhusianere til omårdet om sommeren. Her kan du ligge på dit håndklæde og slikke masser af sol, inden du lige skal en tur under vandet. Når tørsten eller sulten melder sig, finder du et mini streetfood omårde, hvor du kan finde noget lækkert at spise. Hvis du er til fart over feltet, kan du prøve kræfter med kabelbanen. Her bliver du trukket hen over vandet, mens du står på ski. Du skal dog være forberedt på, at der er mange nysgerrige øjne på dig. 

Resturanter, caféer og mindre butikker 

Aarhus Ø er næsten det kan betegne som en by i byen. Her finder du en restaurant, små caféer og andre butikker, som et sushisted, iskiosk og slikbutik. Derfor behøver du heller ikke bevæge dig ind i byen, hvis du trænger til noget lækkert at spise. Hvis kroppen skal holdes igang er der gode løbemuligheder. Der er fx ikke langt til risskov, men du kan også bevæge dig ind i det lokal fitnesscenter, hvor du kan styrketræne og benytte dig af andre maskiner. 

Tæt på Aarhus C 

Det gode ved Aarhus Ø er, at det ikke ligger længere væk fra Aarhus C end en kort cykeltur eller en ultra kort bustur. Bussen er nemlig begyndt at løre derud – også i vinterperioden. Så hvis du hungrer efter lidt flere retsuranter, caféer og et udbredt natteliv, så skal du altså ikke bruge lang tid på at transportere dig selv ind i byen. 

Smukke lejligheder

På Aarhus Ø er der masser af forskellige lejligheder uanset om du vil købe eller leje. Hvis du er studerende kan du også finde flotte og nye studieboliger til overkommelige priser. Der findes store, flotte ejerlejligheder, hvor du har den skønneste udsigt over fjorden i Aarhus. Du kan også få lejligheder med udsigt over byen. Uanset hvor henne på Aarhus Ø du vælger at bosætte dig, så er du garanteret masser af frisk luft tæt på havet og på byen. 

Hvis du leder efter Lejligheder Århus Ø bør du helt sikkert tage et kig på nicolinehus.dk 

Læs også Bliv klogere på livet på Aarhus Ø hos langholzmarketing.dk.